domingo, 24 de abril de 2016

Noticia ALIMENTS TRANSGÈNICS



En aquesta noticia, ens afirmen que tots els perjudicis que coneguem sobre els aliments transgènics,  no són del tot verídics, és a dir, no són tan nocius com ens fan creure.

Com ja sabem, els aliments transgènics són els que estan produïts artificialment a partir d'un organisme modificat i al qual se li han afegit determinats gens per produir amb ells les característiques desitjades mitjançant l'engenyeria genètica. Bé doncs, també tenim entés la poca fiabilitat sobre aquests productes, ja que no són completament naturals i solem tendir a pensar que no són completament sans, però segons aquesta noticia, tot allò que creiem de perjudicial sobre aquests tipus d'aliments no és veritable.

Potser que aquesta notícia estiga en lo cert i no són tan perjudicials aquests aliments com creiem, però des del meu punt de vista, no hem de confondre el concepte d'allò que no és perjudicial d'allò que és sa, ja que aquests aliments no tenen els mateixos valors nutritius que d'altres naturals. Cap la possibilitat, que ja que a les grans empreses d'aliments transgènics no els és de bon grat els anomenats ''mites'' sobre aquests productes (perquè no els beneficien) puguen tindre algo a veure amb una possible influència sobre notícies o publicacions com aquesta.



1 comentario:

  1. En primer lugar, esta noticia utiliza un lenguaje sencillo y claro. Este aspecto me parece importante porque estos productos llegan a todo el mundo y no hace falta explicar lo con un lenguaje técnico. Aunque creo que lo escriben así para convencer a los consumidores de que los transgénicos no son malos.
    Por otra parte,como ha dicho Elisa, puede ser que los productos transgénitos sean buenos para las personas pero aún es demasiado pronto para verificarlo, ya que puede estar manipulada la información por los grandes empresas de alimentación.

    ResponderEliminar