lunes, 30 de octubre de 2017


Espanya s'uneix a la campanya Mars Nets d'ONU Medi Ambient

         Aquesta noticia actual informa de que Espanya s’uneix a la campanya “Mares limpios” del PNUMA (Programa de las Naciones Unidas para el Medio Ambiente) amb la finalitat de netejar el mar de residus plàstics. Aquests residus són perjudicials tant per als animals marins i els seus ecosistemes com per a la salud humana. La campanya està formada per 32 estats i demana lleis per fer el país més sostenible.

            Jo pensé que la sostenibilitat deuria de preocupar a tots i és una tasca en que tota la población es deuria involucrar per tal de dur-la a terme. Encara que les autoritats sempre haurien de donar el primer pas. Per tant estic d’acord en que Espanya s’unisca a aquesta campanya i reduisca el consum del plàstic.

            La noticia s’ha extret de la página del govern espanyol, més concretament de la oficina de comunicación de la, missió permanent de Espanya davant de les Nacions Unides.   



1 comentario:

  1. Al meu pareixer Espanya ha donat un gran pas unint-se a aquesta campanya per tindre més neta la mar. He agafat esta noticia perquè em pareix un tema molt important per al món, ja que es deurien reduir estos problemes medi ambientals causats per els humans.
    Caldria unir més paisos a esta campanya per a extendre la noticia i proposar millores per a acabar en aquest greu problema.

    ResponderEliminar