miércoles, 30 de noviembre de 2016

Vida compleja terrestre

Aquesta noticia tracta sobre la aparició de la vida complexa fora del mar abans del que es creia. Un equip de  científics han investigat unes roques al voltant de Loch Torridon ,on han trobat organismes ben conservats de fa milers de anys i que donen informació de que els organismes sortiren del fons del mar cap a l'exterior abans del que es creia .

Aquesta noticia hem pareix bastant interessant ja que dona un informació de quins van ser els primers organismes en sortir al terra i de com eren aquests organismes ,jo crec que el llenguatge utilitzat pel autor de la noticia no es massa tècnic perquè es fàcil de entendre però tens que tindre una mínima idea sobre el que estan parlant per entendreu tot.


Enllaç : http://noticiasdelaciencia.com/not/1232/vida-compleja-fuera-del-mar-mucho-antes-de-lo-creido/ 

Noticias de la Ciencia y la Tecnologia 

Equip de cientifics de la Universidat de Sheffield

4 comentarios:

  1. Considere que es important saber d'on venim i com ho hem fet, encara que tot siguen teories continua seguent important, ja que ens arrima a l'origen de la vida i l'evolució

    ResponderEliminar
  2. Opine que la noticia es molt important, perquè tot i que només es una entre d'altres hipótesis ens ajuda i ens arrima a saber l'origen de la vida i de l'evolució a la Terra. Cal destacar el llenguatge especialitzat que utilitza, amb nombrosos tecnicismes, propis de l'àmbit de la biologia.

    ResponderEliminar
  3. Per tant, una vegada llegida la notícia i la seua teoria afirmant que gran part dels organismes( aquestos, sorgits pràcticament per les cèl.lules eucariotes i procariotes) existents a la Terra són originats al fons marí. És per aquesta raó que la major part del cos dels éssers vius estiga format per aigua?

    ResponderEliminar