martes, 22 de mayo de 2018

El precio del barril de ‘brent’ supera los 80 dólares por primera vez desde 2014



El preu del barril de ‘brent’ supera els 80 dòlars per primera vegada des de 2014




Una bomba de extracción de petróleo en Texas (EE UU).

   A causa de unes tensions geopolítiques que tenen els Estats Units amb altres països com ara Iran, el govern nord-americà esta demanant que es deixi de consumir els recursos que Iran proporciona a altres països. Aixi que a causa d'aquesta petició es esta consumint menys gasolina que prové d'Iran i esta augmentant el consum de la gasolina Brent que és originària d'Estats Units, provocant així un augment considerable del seu preu en el mercat pel fet que augmenta la seva demanda i hi ha menor quantitat de petroli per proveir a més països.

   Aquesta noticia m'ha semblat interessant ates a que es un exemple que serveix per veure que si la demanda de la gasolina segueix augmentant i la seua explotació també pero hi ha una menor quantitat  d'aquest recurs a causa de unes tensions geopolítiques , el preu de la gasolina s'incrementa considerablement i es converteix en un recurs que baixa la seua rentabilitat economica.

El País 

1 comentario:

  1. En la meua opinió, el pretoli es un recurs que causa molta riquesa i el país que gaudix de aquest recurs, té uns grans ingresos,però els conflictes d'Estats Units amb Iran estan provocant una pujada dels preus que no sera tan asequible per a totes les classes socials i això es un greu problema ja que el transport és un bé necessari per al teu dia a dia.

    ResponderEliminar