sábado, 18 de febrero de 2017


Confirmen l'existència d'un "continent perdut" davall l'Illa de Mauricio

  
    Els resultats d'una investigació recent confirmen l'existència d'un "continent perdut" davall l'illa de Mauricio, en l'Oceà Índic.

   El continent perdut seria un bloc romanent després de la fragmentació del supercontinent Gondwana, que es va iniciar fa uns 200 milions d'anys. El tros de escorça, que va quedar posteriorment cobert per lava jove durant erupcions volcàniques en l'illa, és, segons tots els indicis, un diminut tros de l'antic continent ja que l'equip internacional format per Lewis Ashwal, professor en la Universitat de Witwatersrand en Johannesburgo (Sud-àfrica) , i Michael Wiedenbeck, del Centre Alemany d'Investigació en Geociencias (GFZ) , ha trobat que les restes d'este material són massa antics per a pertànyer a l'illa de Mauricio.

   Aquest descobriment , baix el meu punt de vista és molt interessant, ja que gràcies a este "continent perdut" els científics podran estudiar més a fons les característiques de la Terra en el passat i així descobrir més coses sobre ella, els seus components, la seua formació, la vida que existía en ella...En conclusió ens ajudarà a conéixer millor el lloc on vivim.

1 comentario: